Menu

Nyhedsbrev oktober 2023

image
17. oktober 2023 kl. 22:13

Her midt i efterårsferien en status med seneste nyt. 

De nye vintertider er sendt ud til alle holdkontakter så alle hold bør vide hvor og hvornår de kan træne. Hvis spørgsmål skal rettes disse til Peskho. Husk at de hold der skal træne i hal, skal have skaffet adgangstegn til hallerne. 

Klubben har valgt at ingen hold skal tilmeldes DBU udendørs vinterturnering, fordi de sidste mange sæsonen har været med mange aflysninger, så ca. kun 1/2 delen af kampene, reelt set er afviklet og ofte meget lange køre ture. I stedet foreslås aftalte træningskampe med passende modstandere. 

Klubben er ved at indføre et nyt bookingsystem så alle træningskampe, der skal afvikles i weekenden, skal bookes af den enkelte holdkontant og herefter godkendes. Alle kampe skal afvikles i klubbens tider lørdage og søndage her i vinter. 

Klubben er efter især en del skrivearbejde, men også møder med DBU, hen over sommeren, godkendt som DBU Børneklub. Som tidligere nævnt er en børneudviklingstræner tilknyttet – Joachim Spliid – som efter sommerferien har været rundt ved mange hold for, at inspirere trænerne med øvelser, de selv kan forestå fremover. 

Den 4. november afholdes et åben pigestævne i klubben i samarbejde med Greve Fodbolds pigeafdeling. Klubben holder i den anledning ligeledes caféen åben. 

Lørdage den 11. og 24. november gennemfører klubben et DBU UEFA C2 kursus for trænere, der har gennem ført og bestået C1 kurset. 

Lørdag den 18. november genoptager vi børne- og ungdomsafslutningen efter nogle års pause på grund af Covid 19. Det foregår i Greve Viden Center. Trænere og hold kontakter skal aktivt melde holdene til senest den 31. oktober. 

Sommerturneringen i senior kører frem til slutningen af oktober inden de også holder vinterpause, hvorefter turneringen genoptages til april 2024. 

Hvad angår de tidligere annoncerede fire Teqball borde og Pannabane, doneret og godkendt af Salling Fondene, er etableringen udsat til næste forår, når græssæsonen genåbner. 

Det var nyeste informationer for nu. Forsat god efterårsferie. 

 

Med venlig hilsen 

Jan 

 

 

 

 

 

Luk