Menu

Nyhedsbrev (Marts 2022)

image
16. marts 2022 kl. 16:04

Nyhedsbrev april 2022

Generalforsamling 2022 er overstået og foregik onsdag den 16. februar i klubben. Der blev stemt to nye bestyrelsesmedlemmer ind -  Mehmet Dogru og Inan Özcan. Velkommen til. Ud gik Camilla Lillebæk og Henrik Jessen, som takkes for deres arbejde for bestyrelsen og klubben i de forgangne år. Henrik fortsætter som suppleant.

DBU kampprogrammer for foråret er på vej ud og vi får efter ønske 4 ”Store Kampdage” i foråret hvor hold 1 kampe bliver omdrejningspunktet med kampe før og efter. De 4 datoer er 17. april, 8. maj, 22. maj og 5. juni.

Langt den overvejende del af klubbens hjemmekampe i 8 mands og 11 mands fodbold, afvikles på søndage, hvor Caféen vil være åben for et forhåbentligt levende og hyggeligt klubliv i godt vejr. Kun enkelte hold afvikler deres hjemmekampe på hverdage.

Der forventes af der åbnes op for at spille og træne på græs i starten af april som vi plejer. Der udsendes græs- og kunsttider til de enkelte træner/holdledere snarest. Samtidigt forsvinder de eksterne hold fra anlægget og der bliver derfor meget bedre plads til, at ligge sin træning når det ønskes men gerne med start fra kl. 17.00 når vi taler børnehold.

Når græs åbnes starter er det planen at en nyt hold årgang 2017 opstartes hvoraf en del børn kommer fra holdet ”Bold og Bevægelse” 2-4 år samtidigt med det, forventes der at komme tilgang af nye børn. Alija har ansvaret for det hold. Samtidigt ændres årgang 2016 til 2 hold - et pigehold og et drengehold hvor det indtil nu har været mixhold.

Klubben har søgt om afvikling af DBU Børnestævne i weekenden den 21. og 22. maj. Udgangspunktet er at de hold der tilmelder sig i denne weekend, forventes kampe afviklet på hjemmebane. Datoer for 3 og 5 mands hold er udsendt til trænere og holdledere for tilmelding

Klubben er også i år godkendt til Fodboldskole i 2022 og den afvikles i uge 31 som er sidste uge i skoleferien i Greve. Vi får 75 pladser som sidste år. Indbydelsen udsendes snarest.

Kontingent information er på vej ud i til tilmeldt mailadresse. Det er medlemmerne ansvar, at sikre at klubben får besked hvis den er ændret. Der spærres i år automatisk for deltages på holdkort i DBU-systemet, hvis man ikke betaler til den fastsatte tid. Det betyder man ikke kan spille kampe før kontingent er betalt.

Alle spillere, trænere og holdledere ønskes en god forårssæson.

 

Med venlig hilsen

Jan