Menu

Nyhedsbrev Juni 2022

image
15. juni 2022 kl. 17:43

Nyhedsbrev juni 2022

Vi er nu tæt på sommerferien. Det fleste hold stopper træningen i denne uge og andre hold fortsætter en uges mere træning. Hør evt. trænerne om hvordan planerne er for dit hold.

DBU forårsturnering for 8 mands og 11 mands er afsluttet, mens det sidste DBU Børnestævne foregår i den kommende weekend, hvor årgang 2016 piger og drenge og Årgang 2013 piger afholdes i Hundige. Der uddeles medaljer til alle udtagne spillere efter sidste kamp.

Det er værd at fremhæve årgang 2010 drenge vandt deres pulje og dermed tilmeldes højere række i næste sæson mens hold 1 senior sikrede oprykning til serie 3.

Alle træner ønsker for holdtilmelding til næste sæson er sendt til DBU, og vi forsøger igen med, at ligge så mange kampe søndage som muligt for, at skabe den gode stemning med mange mennesker på anlægget samtidigt.

Pigeholdene med forældre er alle inviteret med til kvinde landskamp, mellem Danmark og Brasilien, der foregår i Parken den 24. juni. DBU har p.t. solgt et rekord stort antal billetter, så der forventes en god og medlevende stemning i Parken. Jeg håber der er aftalt fællestransport evt. med S-tog fra Hundige Station på dagen. Rigtig god fornøjelse til alle deltagere.

Den 30. juni er der arrangeret en dag med sommersjov i klubben, i samarbejde med Greve Nord og IFS Greve, hvor der vil være flere spændende aktiviteter for børn. Få noteret datoen. Alle er velkomne.

På DBU Fodboldskolen, der foregår fra 1. til 5 august med 80 deltagere, er der enkelte pladser tilbage for de hurtige, så skynd dig at få tilmeldt børnene inden det er for sent. Aftalerne med trænere og køkkenpersonale er på plads. Køkkenet får travlt, fordi der alle dage skal bespises ca. 100 personer.

Mandag den 8. august starter træningen igen efter sommerferien, med de samme starttider og baner, som man trænede på inden sommerferien.

Alle spillere, trænere, holdledere og forældre ønskes en rigtig god sommerferie med et på gensyn senest den 8. august.

 

Med venlig hilsen

 

Jan