Menu

U13 sejr over Høje Taastrup

image
28. marts 2017 kl. 18:10

I dag fik U13-1 taget fat på den nye fremtid på 11-mands banen, det er nu slut med otte mands bold. Og i dag var sidste træningskamp inden turneringsstart og første 11-mands kamp nogensinde.

Drengene var tændte og klar og selvom tempoet ikke var højt, var det en god debut på 11-mands banen. De var også glad og tilfredse bagefter, hvilket I også havde al mulig grund til, og ikke så trætte som forventet.

Stor ros til forsvarskæden i anden halvleg, som stod knivskarpt på deres pladser, flot dirigeret af kaptajn Julian Bjerregaard. Og det endda med en debut i forsvarskæden - Dani Merzlikin - som gjorde det rigtig godt.

Der blev plads til at prøve en masse af på midterkæden, som også gik godt uanset. Også selvom fløjene ikke blev udnyttet ligeså meget som vi gerne vil den til fremover.

Stor ros til de fire nye på holdet - Diego CasilaganSaan Abdelrhaman, Ferhat og Mohamad Manlla Ali - I greb de nye muligheder på et nyt hold og det endda rigtig godt. Vi er glade for også at have jer på holdet.

Mål af Julian, Eviydas, Saan, Ferhat og Yousaf Mahmood. To assists af Julian, det samme af lille Mohamad.

Kampens spiller blev udnævnt til hele holdet. Flot indsats drenge, god kamp, vi glæder os til at tage jer med på den nye 11-mands rejse. Det blir skide skægt.

Tak til alle fremmødte og for en god kamp til modstanderen. En stor tak skal også lyde til dommeren. Vi glæder os til at se jer alle til vores kampe også fremover.

/Carina, Daniel og Kenneth

Luk