U13-1 sejr i lokalopgør

image
06. februar 2017 kl. 06:41

Dagens træningskamp på hjemmebane var mod lokal rivalerne fra Karlslunde. Et C-hold som i vinterturneringen har valgt at melde sig til B-rækken.

Selvom drengene fik den besked kort inden kampstart, var det ikke en info som gav nogen skræk i støvlerne. Vi ligger stadig ud med en sløv opstart, som om modstanderen skal ses an, men modsat sidste weekend, varede det i dag kun ca fem min, førend vi fik kontrollen og overtaget.

Som kampen skred frem var det vel cirka 30-40-30, 30% uden kontrol, 40% med fuld og 30% jævnt fordel på begge hold eller hverken eller, om man vil.

Vi kommer bagud 1-0 og det skal drengene lige sunde sig på et par minutter. Men hurtig kommer vi tilbage i kontrol og Fadi blir offer for et straffe, som han selv danner til mål og 1-1. Derefter blir det 2-1 til os ved en flot tur af Yousef og en endnu flottere afslutning.

Fem min inden pause blir det 2-2, men derfra i anden halvleg, gik det så kun en vej med målene, da vi vinder 5-2.

Vores normale målmand valgte at blive væk, så Greve tog kassen og gjorde det bedre end godt. Havde bl.a. en fiber redning i sidste halvdel af anden halvleg.

Assists af Evi og Mudi, to kasser af Yousaf Mahmood, et af Fadi Abbas, et af Mudi, foruden et flot langskud af Mo, efter løbetur fra vores område af det offensive forsvar.

Det er simpelthen så flot spillet drenge. I gør det ikke nemt for os at vælge hvilken 11-mands række I skal meldes til i foråret 😉

En stor tak til alle på sidelinjen og ikke mindst til dommer Dennis, foruden vores to scouts Danielle og Marianne Greve. Vi glæder os til at se jer alle til ny hjemmekamp på søndag kl 11 - endnu et lokal opgør mod et C-hold, denne gang mod Greve.