Menu

U13-1 fik revanche mod BFC Lundegården

image
23. januar 2017 kl. 04:30

I efteråret mødte vi Lundergården i turneringen, et møde vi ikke ser tilbage på med glæde, eftersom det blev et nederlag på 0-8. En snitter af dimensioner. I dag var der så blevet tid til revanchekamp og hvilken en det blev!

De første fem ti minutter af kampen var en lille smule rodet fra vores side, som det egentligt er tit i vores kampe. Ingen tempo og lidt rodet når vi havde bolden. Men som altid, var der en mening med det, at se modstanderen an og derfra spille som vi gerne vil spille.

For derfra, var der kun en vej frem og en boldbesidder - os. Fem minutter skulle Fadi og drengene have, så stod den 2-0. Vi spillede bolden rundet i trekanter, fremad banen, tilbage, til siderne - det var total tiki taka. En total forvirret og frustreret modstander blev det.

Hattrick af Fadi igen, Marcus et, Yousef et, Mudi et og så kan jeg ikke huske den sidste, foruden tre assists - alt i alt et slutresultatet på 7-0. Seks i første halvleg.

I bliver bedt om at gå på banen til anden halvleg og være kontrollerende og boldbesiddende - det gør I også.

Vi spillede fantastisk, mere er der ikke at sige til det. ALT lykkedes i dag, men kun fordi I spillede klogt og som vi ønsker vores hold skal spille. Det er så flot, vi er meget stolte af jer. Lad os fortsætte det gode arbejde.

Kæmpe ros for en flot indsats af dommeren (skribenten 😉) og ikke mindst af headcoach Daniel. Og holdlederen skal selvfølgelig heller ikke glemmes, som altid, var hun også tilstede.