U12 Sejr over Brøndby IF i træningskamp

image
28. november 2016 kl. 04:23

Træningskamp imod Hundige U12 - Brøndby IF

Idag har vi spillet træningskamp imod Brøndby som vi i sæsonen tabte til. Så der var noget som der skulle kæmpes for, et nederlag skulle vaskes væk.

Det var koldt og det stormede godt, og alle gik og frøs. Men da kampen gik igang blev det hurtigt glemt. Vi spillede rigtigt godt i de første 10 min. af 1.halvleg. og havde en del skud på mål, men ind ville den ikke. Vi pressede godt på boldholderen og dækkede hele tiden godt op. Men lidt uopmærksomhed kom hurtigt til at koste, og meget hurtigt stod den 0-2 til gæsterne. Det var en spand koldt vand at få i hovedet.... man kunne mærke at vi blev usikker og gang på gang fik de splittet vores holde så angriberne og midtbanen blev hængene oppe og ikke kom med hjem og dækkede op....og så var forsvaret lidt solgt. Vi måtte gå til pause bagud 0-4 ikke lige den opstart vi havde håbet på.

2.halvleg så til at være meget op ad bakke, bagud med 4 mål og man stod lidt og håbede så bare på at vi ikke fik et æg, vi måtte da kunne lave bare et mål. Det var ikke fordi vi spillede dårligt, bolden blev flyttet godt rundt især i 2. halvleg. Ikke så mange driblinger og vi løb meget mere for hinanden.Og jeg skal love for at Brøndbys målemand fik noget at lave.... et rent skydetelt, det blev skudt fra alle sider, og vi var gode til at komme op på 2 boldene og presse dem. Og endelig kom det første mål til os.

Det var som et helt nyt Hundige hold som der var kommet på banen, spillet flød som det skulle og bolden blev spillet hurtigt rundt, og der blev løbet og kæmpet, og Brøndby var presset, og levede på deres kontra angreb som vores forsvar var rigtige gode til at afvise og sende bolden igang med det samme. En rigtigt spændene kamp da der pluslig stod 4-4 med 15 min igen. Spillet flød frem og tilbage og man kunne se at vore arbejde med kondi endelig havde båret frugt....vi løb mere og Brøndby hang bagud og kunne ikke følge med.... og vi kunne endelig sætte det sidste mål ind til 5-4.

En rigtigt flot indsats. Det kræver virkelig noget at komme tilbage i en kamp når man er bagud med 4 mål. På intet tidspunkt gav spillerene op, men blev bedre og bedre til at støtte op om hinanden og snakke sammen. Og ikke mindst rose hinanden hvis målemanden reddede en bold eller nogle spillede en god bold.
Vi har stadig en del "børnefejl" som der skal retttes, men det begynder at se rigtigt godt ud. Vi er helt sikkert vokset i vores spil, der bliver tacklet og løbet, og alle spillere holder en rigtig god tone over for hinanden. Sammehold og ansvar var nøgleordet for hele denne kamp. ALLE spillede en rigtigt god kamp og spillerne kan kun være rigtigt stolte af sig selv og hinanden.

Vi trænere er rigtigt stolte over den holdindsats som i alle viste idag. En rigtigt god kamp, vi er stolte af jer og håber det forsætter med det gode spil