U12 H1 slog Avarta i træningskamp.

image
04. marts 2017 kl. 17:28

Fredag aften bød U12/1 Avarta velkommen til en træningskamp.

Kampen blev afviklet i et godt tempo med Hundige som det dominerende hold fra første fløjt. Presset blev lagt højt, og efter kort tid blev bolden sat ind til en tidlig føring.

Kort efter blev et Avarta-udspark opsnappet, og så stod det 2-0. Avarta stod meget af tiden lavt på egen bane og var indledningsvis sjældne gæster på Hundiges halvdel, men efter en hurtig kontra var det tæt på reducering. Mod slutningen af halvlegen blev målet til 3-0 sat ind tæt under mål. Avarta satte en ekstra spiller på banen, og det gjorde hurtigt kampen mere jævn, men også mere rodet.

Der kom ikke flere mål i første halvleg, og det gjorde der heller ikke i det første kvarter af anden halvleg. Hundige havde stadig et lille overtag, men der var længere mellem de store chancer. Det blev dog også 4-0, inden Hundiges kræfter så småt begyndte at slippe op. Avarta kom længere frem på banen, og med 2 minutter tilbage blev en reducering sat ind. I kampens sidste sekund reducerede

Avarta yderligere til slutresultatet 4-2. En fin sejr i en kamp, hvor Hundige spillede 40 minutter i undertal. Særlig de første 20 minutter, hvor det var 8 mod 8, var en fornøjelse at se på. Tillykke til drengene og tak til Avarta for en fair spillet og spændende kamp. Også stor tak til Dennis, som fløjtede kampen med sikker og kyndig hånd.