Menu

Formandens update (November 2014)

image
16. november 2014 kl. 12:49
Månedligt nyhedsbrev fra Formanden.

Træningen indendøre, på grus  og på kunststofbanen i Greve er kommet godt i gang. At  træne på kunststof er noget helt andet en græs og  bevirker et meget hurtigere spil, som man lige skal vende  sig til, men som forhåbentligt slår positivt igennem, når det er afprøvet i en periode.

Jørgen Christensen har tilbudt sig som Børneformand, dvs for børn op til 8 år. En post der er  p.t. er uden for bestyrelsen. Bestyrelsen er glade for tilbuddet og har sagt ja tak. Vi benytter lejligheden til at sige velkommen til Jørgen på denne post, og ser frem til en masse spændende  aktiviteter  for de mindste i klubben.

I den bagerste del af bygningen i stuen, etableres der snarest skabe til hængelåse i lighed med i den modsatte ende af bygningen. Visuelt bliver det det ligeledes  lig  med de skabe, der i dag er monteret i den anden ende af huset ud mod banerne. Dermed får vi også bedre plads til flere hold, samtidig har det ikke set pænt ud med de skabe, der stod på gulvet uden bagbeklædning.

Jeg selv, har siden sidst har haft fornøjelsen af, at være taler foran Integrationsudvalget i Greve Kommune, Udvalget består af kommunalpolitikere og embedsfolk tilknyttet politikerne. Emnet var ”Integration i Hundige Boldklub”, og spørgelysten blandt politikerne var stor. Min accept var primært  for  at promote  Hundige Boldklub.
På møde i den kommende uge med kommunen, ser bestyrelsen frem til at høre de forhåbenligt første indledende tidplaner for etablering af kunstofbane i Hundige  Boldklub i 2015. Hvis der er konkrete oplysninger  inden næste nyhedsbrev, bliver I orienteret  herom.

Der er stadig godt gang i afslutninger for de forskellige hold. P.t. er der 4 afslutninger på arrangementslisten, der ikke er afviklet. Se nærmere på hjemmeside under arrangementer.

Henrik fra Bestyrelsen har stillet sig i spidsen for at arrangere  juleaften for dem der har lyst, og samtidig vil bryde med de faste traditioner i familiens skød. Vi må se om det er muligt og om der er tilmeldinger til det.

Et ønske om en fortsat god vintertræning og kampafvikling rundt omkring på Sjælland, for de hold der er tilmeldt vinterturneringen.

Med venlig hilsen
Jan