Menu

MESTERRÆKKE holdet U15 H1 er Ubesejret i 27 kampe...

image
09. marts 2017 kl. 21:47

U15 Mesterrække møder i næste kamp i vinterturneringen, Brøndby Strand IK på udebane. Holdet har haft et par oprykninger og er efterhånden ubesejret i sommer- og vinterturneringen i gennem 27 kampe. Rigtigt flot gået og en bemærkelsesværdig rekord.

Seneste nederlag var  i 2015 hvor Dennis måtte lide den tort, at  blive udvist efter at have været for højtråbende på sidelinien hvor modstanderen var Høng, hvorefter Teddy måtte overtage ansvaret på sidelinien i de kommende kampe.. 

Holdet må forventes i lørdagens kamp,at blive voldsomt udfordret af et klassehold som Brøndy Strand IK er. Kampen starter kl. 14.00. Kom og støt holdet på udebane, hvis du har mulighed for det. Træner Dennis udtaler det bliver en vanskelig kamp, men man skal altid tro på muligheden og gå efter resultatet. 

Dennis og Teddy har haft et godt samarbejde igennem flere år, og efter Teddy det seneste år, har haft fuld fokus på målmands træningen på holdet, er den plads også blevet styrket i væsentligt grad, og på det seneste er tilbuddet  om målmands træning også været gældende for Viggo fra U12B og Ibrahim, der er en af det nuværende målmænd på serie 2 holdet. Planen er at flere af  1. holds målmændene skal have tilbuddet, hvis det praktisk kan planlægges, men det kræver en god grundform, for Teddy er også kendt for at køre en hård træning.