Menu

Motion for 60+ formiddag for kvinder og mænd

image 60+ Kvinderne
14. marts 2021 kl. 13:25
Gør livet sjovere, sundere og længere ved at gå til Fodbold For Hjertet i Hundige Boldklub.
Vi er såvel mænd og kvinder i alderen 60-80 år, der mødes til Fodbold For Hjertet-træning én gang om ugen. I træningen er der fokus på fællesskabet, og her er vi sammen uafhængig af alder, form og fodbolderfaring. Det er altså hverken dit niveau, din alder eller din form som er afgørende. Det vigtigste er, at vi er sammen og har det sjovt samtidigt med, at vi får sved på panden og efter træningen er der hyggelig socialt samvær.
Fodbold for Hjertet er motionsfodbold med dokumenteret effekt på sundheden for danskere med hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre livsstilssygdomme. Der er også deltagere der anvender tilbuddet til genoptræning f.eks. efter operation.
Du kan trygt være med, for du er i sikre hænder på Fodbold for Hjertet: Træneren er uddannet i at tage hensyn og lave øvelser og træning, som passer til os alle på holdet. Det er ikke kun nye venskaber, oplevelser og mere energi, som Fodbold for Hjertet kan give dig. Det er et fællesskab og nye kammerater. Du behøver ikke have spillet fodbold før. Vi er på mange niveauer. Du behøver heller ikke fodboldstøvler og fodboldtøj.
Træning hvornår:
Kvinderne træner hver mandag kl. 9.45 og Herrerne hver onsdag kl. 11.45
Stedet for træningen er Hedelunden 2, 2670 Greve
Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at ringe til:
Kvinder: Berit Nielsen tlf. 24 80 92 07
Mænd: Preben Majgaard tlf. 20 77 36 33
Fotos af nogle af kvinderne og mændene der deltager
DBU opslag om deltager i Fodbold for hjertet: