Nederlag til SuperVeteranerne

image
13. april 2017 kl. 07:43

Super Veteranerne løb igår ind i sæsonens første nederlag.

I første halvleg sad Hundige på hele kampen og bragte sig foran med 5-2. Holdet var spilstyrende og modstanderne fik ikke mange chancer.

Dog havde modstanderens taktikmøde i pausen, ændret på deres kampgejst og de fik overtaget på Hundige Holdet i anden halvleg.

Grundet træthed og manglende markeringer, fik Modstanderen spillet sig til et hav og chancer , og det resulterede i at kampen endte 9-7 til modstanderne fra Albertslund IF.

Dommeren, som selv fik Tollundmanden til at se ung ud, lavede alt for mange fejlkendelser. dette var ikke un overfor Hundige, men lige så meget over for Albertslund. Lidt frustrerende at dommerstandarden gjorde udfaldet af kampen.

Målscorer for Hundige:

Janus: 3 mål

Lars: 2 mål

Mustafa: 1 mål

Tonni: 1 mål.

Jeg synes kampen spiller blev Janus, som gjorde et fremragende stykke arbejde i angrebet.