image
09. oktober 2015 kl. 06:21

Viljen til at ville avler evnen til at kunne!

Hundige BK første senior skulle i går til en svær udebanekamp mod Viby Gadstrup, et hold der står meget kompakt og spiller på omstillinger.

Hundige måtte til kampen undvære mange rutineret kræfter og stamspillere. Derfor var der en chance for andre uprøvede spillere, som løste opgaven til UG.

Hundige sad på kampen de første 70 minutter og producerede den ene store chance efter den anden - ind ville bolden ikke. Men i starten af 2 halveg på et fremragende angreb anført af Fussing, Worm og Yusuf sparkede Yus' til sidst læderet i nettet - forløsning.

De sidste 20 minutter var hektiske, dog havde Viby ikke et skud på mål før langt inde i overtiden. Det blev ved 1-0 en fuldt fortjent sejr til Hundige, som I mange profilers fravær viste sig som et fantastisk kollektiv.

Trænerteamet havde følgende at knytte til kampen:

"Kampen forløber, som vi gerne vil vi styrer kampen med bolden og får sat mange rigtig gode angreb op. Bolden ville desværre ikke ind mere end én gang i dag, det var heldigvis også nok. Vi kanon stolte over holdet i dag, i andre store spilleres fravær stepper andre op, det var en fornøjelse og se på. De sidste tyve minutter bliver hektiske, det står nærmest i fodboldhåndbogen at et hold, der stadig er markant bedre end de andre når de kun fører 1-0, har en tendens til at stå for langt tilbage.

Udover det kan man ikke undgå og udpege nogen profiler af kampen, her kan nævnes Yusuf, som endnu engang viser hvilken klassespiller han, Worm som styrer midtbanen fuldstændig - Fussing som fastholder spillet fremme på banen og taber ikke en bold i 90 minutter. Alt i alt en fuldt fortjent sejr."

Hundiges første senior går ind i en afgør fase nu, hvor Tune venter hjemme på Hundige Park næste søndag kl 13:00 til en vaskeægte topkamp. To dage senere venter endnu en kamp mod Taastrup, en spændende tid som holdet ser frem til!

Til sidst vil alle omkring holdet takke for opbakningen i går. Det verdensklasse at se folk sætter en hel dag af for at bakke os op til en udebanekamp. Og vores holdkammerater der også tager ud og kigger ganske enkelt, verdensklasse!

Hundige BK mere end en fodboldklub, en familie.