Menu

Pokalkamp referat 20-05-15

image Kampreferat Pokalkamp Hundige BK - Ejby IF
21. maj 2015 kl. 14:03
Trænerteamet for seniorholdet, har skrevet dette kampreferat fra Pokalkampen mod Ejby IF.

Kampreferat, Hundige BK - Ejby.

Hundiges helte mødte onsdag aften et Ejby hold, som til daglig spiller i serie 1, Hundige var i den grad underdogs.

Trænerteamet havde lagt en gameplan, de fulgte til punkt og prikke, Hundige tillod ingen store chancer, på nær en hvor de blev fanget i en kontra.

Forsvaret spillede en sublim kamp, ligesom resten af holdet.

Hundige vekslede i mellem, at afvente modstandere og fange bolden højt oppe på banen og køre på kontra - samtidig med man i store perioder af kampen dominerede på bolden, som er drengenes varemærke, samtlige spillere er fremragende boldspillere, det kunne ses i går.

Et godt eksempel var 1-0 målet, den blev spillet hele vejen op fra forsvaret, ud på kanten til en flot tværpasning, som Thjelle satte ind.

Efterfulgt af det stod der Hundige på det i store perioder, drengene løb en masse meter, som gjorder de var i stand til at stå i mod et ellers rigtig godt Ejby hold.

I 2 halveg, var der flere rigtig kombinationer hvor Hundiges forsvarsspiller viste hvor gode fodboldspillere de er, ved at drive bolden frem på banen i største Daniel Agger stil, så midtbanen kunne kombinere videre med wingbacksene, og angriberne.

Efter flere store chancer og fremragende angreb, fik Hundige scoret til 2-0, her burde den være lukket, men Ejby fik scoret på den eneste chance, de havde.

Efter det blev det lidt hektisk, men drengene holdt stand.

Kampen sluttede 2-1, fuldt fortjent sejr over et på papiret markant bedre hold, men drengene viste hvor stort potentiale der er i de her drenge.

Holdet, trænerne og alle omkring holdet takker for den massive opbakning vi fik. Det betyder alt for os.